Πατητή τσιμεντοκονία

Με ρίζες στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική του Αιγαίου, η πατητή τσιμεντοκονία συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στις σύγχρονες τάσεις δόμησης.

Η επικάλυψη δαπέδων και τοίχων με το DUROCRET-DECO προσδίδει διαχρονική αισθητική, άριστη αδιαβροχοποίηση, υψηλές αντοχές και αντιχαρακτικές ιδιότητες. Δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας λιτών, φιλόξενων χώρων, με μονολιθική εμφάνιση ποικίλων γεωμετριών.

Εύκολη και γρήγορη εφαρμογή για ακόμη πιο οικονομική λύση

Χάρη στην πολύ καλή πρόσφυση πάνω σε πλήθος υλικών, αλλά και στον εύκολο καθαρισμό της, βρίσκει εφαρμογές σε κουζίνες, λουτρά, καθώς και σε έπιπλα και διακοσμητικά στοιχεία του χώρου, όπως κτιστά κρεβάτια, τζάκια, κτιστά είδη υγιεινής (νιπτήρες, λουτήρες, ντουζιέρες) ή όπου αλλού η δημιουργική φαντασία επιθυμεί να δώσει πρωτοποριακές λύσεις με “χειροποίητη” εμφάνιση.
Πρόκειται για μία οικονομική λύση που σέβεται το περιβάλλον, από το οποίο προέρχεται, και αναδεικνύει το περιβάλλον που δημιουργεί.

Ιδανικό για εσωτερική και εξωτερική χρήση, σε πλήθος εφαρμογών. Η δυνατότητα χρήσης ενιαίου υλικού έχει ως αισθητικό αποτέλεσμα την ενοποίηση του εσωτερικού με τον εξωτερικό χώρο. 

Aποχρώσεις

Λευκό, γκρι, ανοιχτό γκρι, μόκα, κρόκος, ανοιχτή ώχρα.

Επιλέξτε την τεχνοτροπία που σας ταιριάζει

Χρωματίστε το μίγμα προσθέτοντας έγχρωμα πιγμέντα (χρωστικές ουσίες) ή προσθέστε στην επιφάνεια της νωπής τσιμεντοκονίας έγχρωμα κονιάματα (π.χ. αρμόστοκους). Eπεξεργαστείτε τα με τον τρόπο που σας αρέσει και δημιουργήστε χώρους με προσωπικότητα.  

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

'Ωρες λειτουργείας

Θα μας βρείτε

Δευτέρα - Παρασκευή: 06.30 έως 16.00
Σαββάτο: 06.30 έως 14.00

ΤΗΛ. 210 9811719

Διεύθυνση

Θεομήτορος 57-59 & 17ης Νοεμβρίου

17455 Άλιμος

Επικοινωνία

Demo

Έχετε απορίες;