Ακανόνιστη Καβάλας

Συσκευασία: Παλέτα

Ποσότητα: 30m2, 40m2

Πάχος: 1-2cm, 2-3cm

Τύπος Πέτρας: Σχιστόλιθος

Χρήσεις: πέτρινα δάπεδα, πλακόστρωτα, λιθόστρωτα, διαμορφωση εξωτερικου χωρου, επένδυση με πέτρα


 

 

Οι Ακανόνιστες πλάκες Καβάλας είναι φυσικές πέτρες που "σχίζονται" σε λεπτά φύλλα μετά από κρούση (με σφυρί η βαριοπούλα και μεταλλικές σφήνες) κατά διεύθυνση κάθετα προς την διέυθυνση συμπίεσης του.

Οι φυσικές πέτρες αυτές εξορύσονται από λατομεία που βρίσκονται στις παρυφές του όρους Παγγαίου Καβάλας. Άλλες ονομασίες με τις οποίες ζητούνται στην αγορά οι ακανόνιστες πλάκες Καβάλας είναι πλάκες Ακροβονίου, πλάκες Ελευθερούπολης και πλάκες Παγγαίου.

Το χρώμα τους είναι κυρίως γκρι και αποχρώσεις αυτού.

Για τον κωδικό αυτό η εταιρεία μας διαθέτει ειδική σήμανση CE.


Επειδή οι ακανόνιστες πλάκες Καβάλας είναι φυσικές πέτρες οι διαστάσεις τους είναι διάφορες και ποικίλουν ανάλογα με τις διαλογές τους. Η μεγάλη αντοχή στον χρόνο, η μεγάλη αντοχή σε χαμηλές θερμοκρασίες, ο μικρός βαθμός αποσάρθρωσης, η αντιολισθιτκή τους ιδιότητα και η μεγάλη του σκληρότητα είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά τους.

Χρησιμοποιούνται για πέτρινα δάπεδα, και για διαμορφωση εξωτερικου χωρου (π.χ. επιστρώσεις δρόμων, πλατειών, γκαράζ, πεζοδρομίων)  αλλα και εσωτερικού χώρου. 


Γενικά αν λάβουμε υπ'όψιν οτι σαν φυσικές πέτρες εχουν μια φυσική ομορφιά και το συνδυάσουμε με την χαμηλή τιμή τους αποτελούν μια οικονομική λύση για πάρα πολλές χρήσεις.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

'Ωρες λειτουργείας

Θα μας βρείτε

Δευτέρα - Παρασκευή: 06.30 έως 16.00
Σαββάτο: 06.30 έως 14.00

ΤΗΛ. 210 9811719

Διεύθυνση

Θεομήτορος 57-59 & 17ης Νοεμβρίου

17455 Άλιμος

Επικοινωνία

Demo

Έχετε απορίες;