Ακανόνιστη Σικής Μπλέ

Συσκευασία: Παλέτα

Ποσότητα: 25m2, 35m2

Πάχος: 2-3cm, 3-5cm, 5-8cm

Τύπος Πέτρας: Σχιστόλιθος

Χρήσεις: πέτρινα δάπεδα, πλακόστρωτα, λιθόστρωτα, διαμορφωση εξωτερικου χωρου, επένδυση με πέτρα


 

 

Η ακανόνιστη Σικής μπλε αποτελεί ένα ιδανικό προιόν για πέτρινα δάπεδα εσωτερικού και εξωτερικου χωρου. Οι ακανόνιστες πλάκες (πέτρεςΣικής μπλε είναι φυσικές πλάκες (σχιστόλιθος) που σχίζονται σε λεπτά φύλλα μετά από κρούση κατά διεύθυνση κάθετα προς την διεύθυνση συμπίεσής τους και λόγω της ιδιότητας αυτής παίρνουν την ονομασία σχιστόλιθος.

Το χρώμα τους είναι μπλε/μάυρο και αποχρώσεις αυτού. Οι ακανόνιστες πλάκες (πέτρεςΣικής μπλε λόγω του χρωμάτος που φέρουν δημιουργούν μια όμορφη εικόνα με την εφαρμογή τους σε πέτρινα δάπεδα.

Άλλες ονομασίες με τις οποίες διατίθεται ο σχιστόλιθος αυτός στην αγορά είναι ακανόνιστοι σχιστόλιθοι  μπλε Σικής, πέτρα μπλε Σικής, ακανόνιστη Σικής.

Οι διαλογές που γίνονται στην ακανόνιστη πλάκα (πέτρα) Σικής μπλε έχουν σχέση με το πάχος και το μέγεθος τους. Σχετικά με το πάχος οι διαλογές είναι 2-3cm, 3-5cm και 5-8cm.

Οι ακανόνιστες πλάκες Σικής Μπλε χρησιμοποιούνται για πέτρινα δάπεδα. Ενδεικτικά παραδείγματα: πλακοστρώσεις με πέτρα σε πλατείες, δρόμους, πεζοδρόμια, δαπεδα εσωτερικού και εξωτερικου χωρου κ.λ.π.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

'Ωρες λειτουργείας

Θα μας βρείτε

Δευτέρα - Παρασκευή: 06.30 έως 16.00
Σαββάτο: 06.30 έως 14.00

ΤΗΛ. 210 9811719

Διεύθυνση

Θεομήτορος 57-59 & 17ης Νοεμβρίου

17455 Άλιμος

Επικοινωνία

Demo

Έχετε απορίες;