Ακανόνιστη Ιω

Συσκευασία: Παλέτα

Ποσότητα: 30m2

Πάχος: 2-3cm

Τύπος Πέτρας: Σχιστόλιθος

Χρήσεις: πέτρινα δάπεδα, πλακόστρωτα, λιθόστρωτα, διαμορφωση εξωτερικου χωρου, επένδυση με πέτρα


 

 

Η ακανόνιστη πλάκα Ιώ είναι ένα προιόν απο φυσική πέτρα το οποίο χάρη στην ιδιομορφία του μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πέτρινα δάπεδα εξωτερικου και εσωτερικού χωρου αλλά και ως πέτρα επένδυσης τοίχου. Προέρχεται από φυσική πέτρα (λίθος) με την γενική ονομασία σχιστόλιθος Ιώ και αυτό οφείλετε στην ιδιότητα των πλακών να σχίζονται σε λεπτά φύλλα  μετά από κρούση κατά διεύθυνση κάθετα προς την διεύθυνση συμπίεσής τους. 

Οι ακανόνιστες πλάκες (πέτρες) Ιώ έχουν χρώμα καφέ και διάφορες άλλες παραπλήσιες αποχρώσεις. Επίσης  έχουν γραμμώσεις παρόμοιες με το φυσικό ξύλο.

Άλλες ονομασίες με τις οποίες διατίθεται το προιόν αυτό στην αγορά είναι λίθος Ιώ, πέτρα Ιώ, ακανόνιστες πλάκες Ιώ, ακανόνιστος λίθος Ιώ, ακανόνιστη πέτρα Ιω.

Έχουν πάχος 2-3 cm περίπου. 

Οι πέτρες – λίθος Ιώ χρησιμοποιούνται για πλακοστρώσεις σε διάφορα δάπεδα όπως πλατείες, πεζοδρόμια, δρόμοι, γκαράζ, μπαλκόνια κλπ. Λόγω του ιδιαίτερου χρώματός τους κάνουν αρμονικό συνδυασμό με το ξύλο γι’ αυτό εκτός από πλακοστρώσεις χρησιμοποιούνται και για επενδύση εσωτερικού και εξωτερικου χωρου.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

'Ωρες λειτουργείας

Θα μας βρείτε

Δευτέρα - Παρασκευή: 06.30 έως 16.00
Σαββάτο: 06.30 έως 14.00

ΤΗΛ. 210 9811719

Διεύθυνση

Θεομήτορος 57-59 & 17ης Νοεμβρίου

17455 Άλιμος

Επικοινωνία

Demo

Έχετε απορίες;