ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΑ ΠΛΕΓΜΑΤΑ FIBER GLASS

Υαλόπλεγμα οπλισμού επιχρισμάτων με διαστάσεις κανάβου, ανάλογα με το υαλόπλεγμα, χρησιμοποιείται για την ενίσχυση των τσιμεντοκονιαμάτων σε περιπτώσεις όπου έχουμε διαφορετικά υποστρώματα (σκυρόδεμα, τούβλα, θερμομονωτικές πλάκες, κ.λπ.). Με τη σωστή τοποθέτηση του υαλοπλέγματος, αποφεύγεται η ρηγμάτωση των επόμενων στρώσεων σοβάδων που ακολουθούν στην επιφάνεια του επιχρίσματος.
 
 
 
Α 1250   ΠΛΕΓΜΑ FIBERGLASS ΜΠΛΕ (100 x 1,0) m
Βάρος 120 gr / m2, mesh 11 x 10 mm.
Υαλόπλεγμα οπλισμού επιχρισμάτων με διαστάσεις κανάβου 10 x 10 mm.

Χρησιμοποιείται στην  επισκευή  ρηγματώσεων μεγάλου εύρους και βάθους στον σοβά της τοιχοποιΐας καθώς και στην ενίσχυση των τσιμεντοκονιαμάτων σε περιπτώσεις όπου έχουμε διαφορετικά υποστρώματα (σκυρόδεμα, τούβλα). Εκεί όπου, λόγω των διαφορετικών συντελεστών συστοδιαστολής που έχουν τα διαφορετικά υλικά, παρατηρούνται τριχοειδείς ρηγματώσεις. Με τη σωστή τοποθέτηση του υαλοπλέγματος αποφεύγεται η ρηγμάτωση των επόμενων στρώσεων σοβάδων που ακολουθούν στην επιφάνεια του επιχρίσματος.
 
Το υαλόπλεγμα Α 1250 τοποθετείται  όσο το δυνατόν στην εξωτερική επιφάνεια του σοβά πριν από την τελική στρώση. Στην περίπτωση συναρμογής διαφορετικών υλικών, σκυρόδεμα-τούβλα, το υαλόπλεγμα θα πρέπει να εκτείνεται 10 - 15 cm δεξιά και αριστερά.
 
 
 
Α 1500   ΠΛΕΓΜΑ FIBERGLASS ΜΠΛΕ (50 x 1,0) m
Βάρος 154 gr / m2, mesh 8 x 7 mm
Υαλόπλεγμα οπλισμού επιχρισμάτων με διαστάσεις κανάβου 7 x 7 mm

Χρησιμοποιείται όπως και το υαλόπλεγμα Α 1250 σε περιπτώσεις που απαιτείται από το υαλόπλεγμα μεγαλύτερη αντοχή καθώς και σε περιπτώσεις ενίσχυσης των καναλιών του υδραυλικού και του ηλεκτρολόγου στην οικοδομή. Τα κανάλια πριν την εφαρμογή του υαλοπλέγματος θα πρέπει να γεμίζονται με λάσπη.
 
 
 
A 3000   ΠΛΕΓΜΑ FIBERGLASS ΛΕΥΚΟ (50 x 1,0) m
Βάρος 160 gr / m2, mesh 5,0 x 5,0 mm
(Ειδικό για χρήση σε μονωτικά σε συνδυασμό με το προϊόν FK 201 - FK 202)
Υαλόπλεγμα οπλισμού επιχρισμάτων. Κατάλληλο και για περιπτώσεις που το υπόστρωμα αποτελείται από θερμομονωτικές πλάκες εξηλασμένης ή διογκωμένης πολυστερίνης με διαστάσεις κανάβου 5 x 5mm
 
Η τοποθέτηση του ειδικού ενισχυτικού υαλοπλέγματος MARMOLINE A 3000 γίνεται μετά από την εφαρμογή μιας πρώτης στρώσης κόλλας σε όλη την επιφάνεια της θερμομονωτικής  πλάκας. Στην συνέχεια το πλέγμα πιέζεται φύλλο - φύλλο πάνω στην νωπή κόλλα, προσέχοντας να υπάρχει επικάλυψη του ενός με το άλλο κατά 10 cm χωρίς να δημιουργούνται ζάρες. Στην συνέχεια γίνεται εφαρμογή και δεύτερο χέρι κόλλας έτσι ώστε να γίνει πλήρης κάλυψη του υαλοπλέγματος. Ακολουθεί η επόμενη στρώση σοβά που μπορεί να είναι σοβάς MARMOLINE με βάση το τσιμέντο, ή σοβάς σε πάστα MARMOLINE SVR.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

'Ωρες λειτουργείας

Θα μας βρείτε

Δευτέρα - Παρασκευή: 06.30 έως 16.00
Σαββάτο: 06.30 έως 14.00

ΤΗΛ. 210 9811719

Διεύθυνση

Θεομήτορος 57-59 & 17ης Νοεμβρίου

17455 Άλιμος

Επικοινωνία

Demo

Έχετε απορίες;